Tukaj smo, da vam pomagamo! Pokličite nas za pomoč pri izbiri prave opreme in  ponudbo:
0591 00996

Potrebujete pomoč? Ne najdete pravega izdelka? Zato smo tu mi.  Pokličite nas na  +386(0)1 546 18 75  ali nam pišite na    info@nordpro.eu

O Nordpro

V spletni trgovini Nordpro najdete najrazličnejšo industrijsko in pisarniško opremo, opremo za zunanje okolje, recikliranje odpadkov in druge pripomočke, s katerimi bodo vaši delovni procesi še bolj učinkoviti.

Znanje, izkušnje in nenehen razvoj nam omogočajo, da nabor izdelkov širimo in vam s tem zagotavljamo najboljše, celostne rešitve za vaše potrebe in vaše delo v skladu z zakonodajo in najvišjimi evropskimi standardi in zahtevami. Še več, izdelke vam dobavimo po konkurenčnih cenah, poleg tega pa vam želimo stati ob strani kot zvest partner.

Naš odnos se ne konča z nakupom. Pomagamo vam z individualnim svetovanjem, nasveti, ter lastno servisno podporo.

Mi smo tu za vas, za vsa vaša vprašanja, vedno, kjerkoli in kadarkoli nas potrebujete.


Naše vrednote

Poštenost in kredibilnost

To je osnovno vodilo našega delovanja, temelj, na katerem gradimo odnose, komunikacijo in sodelovanje tako z zaposlenimi kot tudi z našimi strankami.

Zaupanje in integriteta

Ker se zavedam, kako pomembno je zaupanje, zanesljivost in varnost, z vso odgovornostjo stojimo za danimi besedami. 

Sodelovanje in povezovanje

Zavedamo se, da s sodelovanjem in povezovanjem širimo svoje potenciale. S timskim duhom pa ustvarjamo najboljše rešitve in zmoremo vse.

Kakovost, znanje in razvoj

Kot učeča se organizacija stremimo k razvoju in se zavedamo, da z napredkom in izobraževanjem krepimo ustvarjalni duh, s katerim lahko ustvarjamo nove strategije.

Spoštovanje in odgovornost do okolja

Pri delu nas vodita visoka stopnja spoštovanja in odgovornosti. Smo tudi trajnostno naravnani, ker nam je mar za vas, za okolje in prihodnost naših otrok.